Albayrak ilkkez oy kullanacak ümraniyeli gençlerle buluştu.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu Ümraniyeli Genç SeçmenleErle Buluştu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde bulunan Seçmen Kafe’de ilk kez oy kullanacak genç seçmenlerle buluştu.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde bulunan Seçmen Kafe’de ilk kez oy kullanacak genç seçmenlerle buluştu.

Programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve seçmenler katıldı.

AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, programda bir selamlama konuşması gerçekleştirerek Ümraniyeli gençler olarak 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduklarını dile getirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, programdaki konuşmasında 24 Haziran Seçimleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Gençlerle tecrübe paylaşımında bulunan Bakan Albayrak; “18-25 yaş arası neslimiz, dünyanın en önemli genç neslidir. Dünyada değişen değerlere karşı en güçlü toplumlar tek vücut olan toplumlardır. Biz büyük ve güçlü Türkiye idealiyle koşuyoruz, Allah birlik, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kalsın; Allah devletimizi ve askerimizi güçlü ve muzaffer kılsın. Allah hepinizden razı olsun, hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Ülkemiz üzerinde kötü emelleri olanların geçmişte yaptıklarından da bahseden Bakan Albayrak,  “Geçmiş bayramınızı kutluyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Program, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın gençlerin sorularını yanıtlamasıyla son buldu.