ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE REKTÖRLÜK YARIŞI  

Önceki seçimde ezici çoğunlukla kazanan Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım yoğun istek üzerine tekrar aday olduğunu açıkladı.

Atatürk Üniversitesi’nin Rektörlüğü için kulis faaliyetleri sürerken, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ömer Selim Yıldırım da aday olduğunu bildirdi. Son yıllarda ortopedi ve travmatoloji branşındaki  çalışmalarıyla adından söz ettiren Prof.Dr.Ömer Selim Yıldırım, cerrahi alanındaki başarısını yönetimde de göstermek istiyor. Aranılan hekimler arasında gösterilen Yıldırım, seçilmesi durumunda her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınlara yönetimde de eşit temsil imkanı verileceğini kaydetti. Gruplaşarak değil, ekip ruhuyla çalışarak, Atatürk Üniversitesi’ni daha üst seviyelere taşımak istediklerini vurgulayan Prof.Dr.Yıldırım, şehrin ve bölgenin kalkınması için de lokomotif görevi üstlenecek bir üniversite düşündüklerini söyledi.

Meslek yaşantısında olduğu gibi yöneticilik sırasında ulaşılabilir rektör olacağını ifade eden Yıldırım, “Öncelikle üniversitemizin ve Erzurum’un problemlerini biliyorum. Bu problemleri çözümü noktasında  çalışmalar yapmak, üniversitemizi daha üst seviyeleri taşıma yolunda çaba göstereceğiz. Amacımız, gruplaşarak değil, enerjisini üniversite ve kentimiz için harcayan bir ekiple çalışmaktır” dedi.

ÖNCEKİ SEÇİM SONUÇLARI

1- Prof. Dr. Ömer Selim Yıldırım 366

2- Prof. Dr. Serdar Sevimli 233

3- Prof. Dr. Üstün Özen 151

4- Prof. Dr. Ömer Çomaklı 124

5- Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu 123

6- Prof. Dr. Ümit Demir 90 oy.