Başkan Keskin’den Anlamlı Ziyaret

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevinde, Sultanbeyli’de 1955 - 1958 yılları arasında görev yapan köyün ilk kurucu öğretmeni ve Köy Kurucu Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Nevin Özteker’i ziyaret etti.
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Sultanbeyli’nin ilk kurucu öğretmenlerinden 1955 -58 yılları arasında ilçede görev yapan Nevin Özteker’i ziyaret etti. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde gerçekleşen görüşmede özel anlar yaşandı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile uzun uzun sohbet eden Özteker, ilçenin geçmişiyle ilgili Başkan Keskin’e bilgiler verdi.

Tarihe Yolculuk Yapıldı

Özteker Sultanbeyli’nin eskiden köy olduğunu, ilçede zor şartlarda görev yaptıklarını ifade etti. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de Sultanbeyli’de gelişimi hakkında Özteker’e bilgiler verdi. Sultanbeyli’nin geçmişle kıyaslanamayacak şekilde değiştiğini vurgulayan Başkan Keskin, “İlçemiz her alanda büyük gelişmeler yaşadı.  Sultanbeyli kültüre, sanata, eğitime önem veren ilçelerin başında geliyor. İnşallah sizlerden aldığımız bayrağı daha da ileri taşıyacağız.” dedi. Başkan Keskin daha sonra emekli öğretmene Sultanbeyli Tarihi adlı kitabı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.