Beykoz Belediyespor Milli Takımı İftarda Ağırladı
 

 
Beykoz Belediyesi Hentbol Takımı, İspanya’da gerçekleşecek olan Akdeniz Oyunlarına Beykoz’da yaptığı kampla hazırlanan Hentbol A Milli Takımını iftarda ağırladı.


Beykoz Belediyespor Takımından da isimlerin yer aldığı Hentbol Milli Takımı kafilesi, Türkiye Hentbol Süper Lig Temsilcilerinden Beykoz Belediyespor Kulübü tarafından özel bir iftar programında konuk edildi. 

Kavacık Bayramoğlu Döner’de Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Salim Öztürk’ün ev sahipliğinde verilen iftara Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu eşliğinde Hentbol A Milli Takımı tam kadro katıldı.

Kulüp Başkanı Salim Öztürk: “Milli Takımımıza Akdeniz Oyunları’nda Başarılar Diliyorum”

Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, Hentol A Milli Takımını ilçede en iyi şekilde ağırlamaya gayret ettiklerini söyleyerek:  “Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda antrenmanlarına devam eden Hentbol Milli Takım Kafilesini  Ramazan Ayı’nda konuk etmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz. Başta Hentbol Federasyonu Başkanımız Sayın Bilal Eyüboğlu olmak üzere tüm kafileye Akdeniz Oyunlarında başarılar diliyorum. Kadroda halen Beykoz Belediyespor Takımı Formasını giyen isimler ile birlikte önceki sezonlarda da takımımızda yer almış isimlerin de olması ayrıca bizlere gurur veriyor” dedi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ise Beykoz Belediyespor’un Türk Hentboluna renk katan ekiplerden biri olduğunu belirtirerk: “Akdeniz Oyunlarına Beykoz İlçesinde yaptığı kamp ile hazırlanan Milli Takımımıza göstermiş oldukları misafirperverlik dolayısıyla Kulüp Başkanı Salim Öztürk nezdinde Beykoz Belediyespor ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İftara gelen tüm konuklarıyla tek tek tokalaşan Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Salim Öztürk, iftarın ardından da konuklarını tek tek tokalaşarak uğurladı.