Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi ve uyardı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mülki İdare Amirleri Toplantısı'nda konuştu. Kaymakamlara "Günün 24 saati haftanın 7 günü vatandaşla iç içe olmanızı istiyorum Sakın telefonunuz kapalı olmasın." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özlük hakkı ayrışmasının farkındayız. Bu konuda İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen bir çalışma var. Özlük hakları sorunlarınızı çok yakında neticeye kavuşturmuş olacağız" ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKM'nin yerine çok daha modern bir eserin temelinin önümüzdeki hafta atılacağını açıkladı. 

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın konserine katılımıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malum kesimler daha konser daveti şahsıma ulaştığı andan itibaren büyük bir linç kampanyası başlattı. Şahsınma ve konsere katılanlara, edebe adaba vicdana sığmayan laflar ettiler" dedi.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Devletimize milletimize yaptıkları hizmetler için tüm mülki idare amirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bugün ilçelerimize gidip kıraathanelerde köy odalarında yapılan sohbetlerde şunu duyarız orada güzel hizmetler yapan mülki idare amirleri hasretle yad edilir. Kaymakamlarımız yönetim sistemimizin en uçtaki yetklilisidir.

"YAKINDA NETİCEYE KAVUŞTURMUŞ OLACAĞIZ"

Cumhurbaşkanının temsilcisi olarak görev yaptığınız yerlerdeki diğer kamu görevlileriyle aranızda oluşan özlük hakkı ayrışmasının farkındayız. Bu konuda İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen bir çalışma var. Özlük hakları sorunlarınızı çok yakında neticeye kavuşturmuş olacağız.

Türkiye son 16 yılda sadece ekonomide, yatırımlarda değil cumhuriyet ile cumhurun  kaynaşmasında da önemli mesafeler katetti. Onca saldırının başarısız olmasının en büyük nedeni güçlü birlikteliktir. Millet iradesine sahip çıktığı için 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçakların girişimini püskürttü. Kaymaklarımız 15 Temmuz gecesi devletlerine, milletlerine ve demokrasiye bağlılıklarını ispatlamışlardır. 

Ülkemizde sayısı az ama sesi çok çıkan bir kesim devlet ile vatandaşlar arasındaki uçurumun kapanmasından rahatsız.

Bu kesimlere göre sanatçı kendi çizgileri içinde hareket ettikçe sanatçıdır

FAZIL SAY KONSERİ

Geçtiğimiz haftalarda sayın Fazıl Say'ın konserine gittik. Fazıl Say'ın programa Lindsay Graham'ı da davet ettim. Orada olmaktan memnuniyet duyduk. Güzel bir müzik ziyafetini yaşadık . Malum kesimler daha konser daveti şahsıma ulaştığı andan itibaren büyük bir linç kampanyası başlattı. Şahsınma ve konsere katılanlara, edebe adaba vicdana sığmayan laflar ettiler. Modern sanatlara verdiğimiz değer ortadır. Bugüne kadar sanatçılarımız arasında ayrım yapmadığımız gibi sanat türleri arasında da ayrım yapmadığımız ortadadır.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TEMELİNİ ATACAĞIZ"

AKM'nin yerine çok daha modern bir eserin temelini inşallah önümüzdeki hafta atacağız. Eski Türkiye özlemiyle yanan, eski Türkiye güzellemesi yapan çevreler, ne başarıları ne de sanatçılara verdiğimiz desteği biliyor. Bizim yönetim anlayışımızın temelinde, inanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı vardır.

Daha dün sinema sektörünün temsilcileri teşekkür için bizi ziyaret ettiler. Son düzenlemeyle attığımız adımları ileri taşıyoruz. Bugün Türk dizileri dünyanın 156 ülkesine ihraç ediliyor. 500 milyon kişi tarafından izleniyor.

"SAKIN TELEFONUNUZ KAPALI OLMASIN"

Kaymakam vatandaşıyla yatar vatandaşıyla kalkar. Günün 24 saati haftanın 7 günü vatandaşla iç içe olmanızı istiyorum Sakın telefonunuz kapalı olmasın. Yönettiği ilçenin derdini bilmeyen kaymakam bizim nazarımızda görevini yerine getirmiyor demektir. Bu Vali yardımcısı için emniyet müdürü için de böyle… Aksi takdirde bu ülke yönetilemez.

"ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİMİZ SORUN YOK"

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte artık mülki idari amirlerimiz daha güçlü. Milletine aşık, devletine sadık, ufku açık, yüreği güçlü, işinde becerikli mülki idare amirlerimizle üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur.