Göksu Protokolle Bir Araya Geldi

Esenler protokolü ile bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, mahalle muhtarlarına "Esenler'in mahallelerinde kentsel dönüşüm devam edecek" dedi.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, salgın hastalık sebebiyle uzun bir aradan sonra protokolle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Esenler 15 temmuz Millet Bahçesi'nde yapılan toplantıya Esenler Kaymakamı Adil Karataş, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bolat, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda ilk olarak tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandemi süreci ele alındı. Esenler'in bu salgın sürecinde yaptığı çalışmalar ve hizmetler değerlendirildi. Devam eden bu zorlu süreçte, önümüzdeki günlerde Esenler için neler yapılması gerektiği üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Esenler'e kazandırılacak yeni projeler; Hanımlar Konağı, Şehir Düşünce Merkezi, Gençlik Merkezi hakkında  bilgiler veren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, mahalle muhtarlarına da kentsel dönüşümün devam edeceğini söyledi.

Toplantının ardından Başkan Göksu'nun önderliğinde 15 Temmuz Millet Bahçesi gezildi. Meyve bahçesinden sebze ve meyve toplayan Göksu, protokole ikram etti.