KAĞITHANE'DE SPORA TAM DESTEK

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ilçedeki spor kulüpleri yöneticileriyle bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde  gerçekleştirilen toplantıda ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine yeni sezonda yapılacak destekler görüşüldü.

Toplantıda konuşan Başkan Öztekin, sporun, birey gelişimi için son derece önemli bir alan olduğunu söyledi.

Belediye olarak sporun ve sporcunun gelişimi için tüm imkanları kullandıklarını belirten Başkan Öztekin; ''İlçemize spor alanında bir çok hizmet kazandırdık. Spor merkezleri, havuzlar, tenis kortları, mahallelere kazandırılan tesisler bunların başında yer alıyor. Her yaz olduğu gibi bu yaz da, yaz spor okullarıyla binlerce gencimize çok sayıda branşta ücretsiz eğitimler verildi"  dedi.

Çocukları tehlikeli ortamlardan uzak tutmanın en iyi yolunun spor olduğunu dile getiren Başkan Öztekin, bu anlamda spor kulüplerine çok iş düştüğünü dile getirdi.

Kağıthane Belediyesi olarak spor kulüplerine desteğin bu yıl da süreceğine dikkati çeken Başkan Öztekin, gerekli çalışmaları tamamlamak üzere olduklarını söyledi.

Başkan Öztekin, toplantıya katılan spor kulüplerinin yöneticilerinin istek ve taleplerini  dinleyerek tek tek not etti.  Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir de desteklerinden dolayı Başkan Öztekin'e teşekkür etti.