LİSELİ ÖĞRENCİLERİN BOĞAZ KEYFİ


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın katılımıyla Valide Sultan Gemisi'nde “Gençlerle Seyr-i İstanbul Boğaz Turu ”programı düzenlendi. Öğrenciler çay ve simit ikramı eşliğinde boğaz keyfi yaşadı

 

Çekmeköy Belediyesi düzenlediği “Gençlerle Seyr-i İstanbul Boğaz Turu” programı ile lise öğrencilerini boğaz turuna çıkardı. Tura Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ve TEV Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Çay ve simit ikramlarının yer aldığı gezide öğrenciler gezinin çıkardı.


 Güzel bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kardeşime bu imkanı bize sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Çekmeköy’de   5 bin öğrenci kardeşimizi her Salı günü boğazda 3 saatlik tura çıkaracağız.  Bu sene inşallah 11 ve 12. sınıf öğrenci kardeşlerimizin tamamı bu imkandan faydalanacak. Bu projeyi  geleneksel hale getirmeye çalışacağız. Öğrenci kardeşlerimizle beraber olmak, onlarla aynı kahvaltı masasında çayı, simidi, peyniri paylaşmak beni son derece memnun etti. Bu etkinlikte emeği geçen mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum “ dedi.

 Çekmeköy Belediyesi ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Boğaz Turuyla etkinliğe katılan öğrencilerin yaşadıkları coğrafyanın tarihi, sosyal ve kültürel yerlerini tanıması, moral ve motivasyonlarının artırılması, kaynaşma ve arkadaşlıklarının pekiştirilmesi amaçlanıyor.