SOKAK HAYVANLARINA BESLENME İSTASYONU KURULDU

 

Sultanbeyli Belediyesi, sokak hayvanları için beslenme istasyonu oluşturdu.
Sokak hayvanları için kapsamlı çalışmalar yapan Sultanbeyli Belediyesi, Mecidiye Mahallesi Ağrı Caddesi sonuna beslenme istasyonu kurdu. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de hayvanseverlerle istasyona temel gıda malzemeleri bıraktı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Sultanbeyli Hayvanseverler Platformu’muzu kurduk. Bugün de oluşturduğumuz beslenme istasyonumuza hayvanların ihtiyaç duyduğu yiyecekleri bıraktık. Sokak hayvanları yaklaşan kış dolayısıyla doğada yiyecek bulmakta zorlanacak. Onların da beslenme ihtiyaçlarına bu şekilde cevap vermek en büyük insani görevlerimizden biri. Ekiplerimiz ve hayvanseverlerimiz belirli aralıklarla istasyona mama bırakacak. Ben tüm hemşehrilerimden bu konuda duyarlılık ve hassasiyet bekliyorum. Dünyaya gelen her canlı gibi minik dostlarımızın da yaşamaya hakkı var.” dedi.

Programa katılan hayvanseverler, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e Sokak hayvanları için gösterdiği özveri için teşekkür etti.

Sultanbeyli Hayvanseverler Platformu’na üye olmak isteyenler; 0216 564 13 00 numaralı telefonu arayıp dahili 1828’i tuşlayarak detaylı bilgi alabilir ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.