Misafirlerin aileleriyle ve sevdikleriyle dört mevsim keyifli zaman geçirdikleri 7 sosyal tesiste her gün yaklaşık 5 bin kişiyi ağırlanıyor. Lezzetin mimarı aşçıların ellerinden çıkan leziz alternatifleriyle, 140 kişilik ekibin güler yüzle karşıladığı misafirlerin sayısı 2019’da 1 buçuk milyonu aştı.

ZENGİN MENÜ SEÇENEKLERİ

Kurduğu sosyal tesislerle ziyaretçilerinin beğenisini kazanan Tuzla Belediyesi hizmet alanındaki öncü projelerine aralıksız devam ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın daima önem verdiği daha sosyal bir Tuzla çalışmalarının bir parçası olan sosyal tesislerde, kebaptan pideye, tavuktan sebzeye, balıktan köfteye, pilavdan sulu yemeklere, başta Anadolu olmak üzere farklı mutfakların zenginliklerini yansıtarak hazırlanan doyumsuz menüler, güler yüzlü ekipler tarafından misafirlerin beğenisine sunuluyor.

AMACIMIZ EKONOMİ VE KALİTEYİ BİR ARADA SUNMAK

Dr. Şadi Yazıcı sosyal tesislerin kuruluş ve faaliyet amacını şu sözlerle açıklıyor: “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Tesislerimizin hiçbirinde kâr amacı gütmüyoruz. Bizim tek amacımız sosyal tesislerimizde uygun fiyatla en iyi hizmeti sunabilmek. Tuzla Belediyesi’nin kendi imkân ve olanaklarıyla işletilen sosyal tesislerimizin her birinde, herkes için eşit ve en iyi hizmet kalitesini sunmaya çalışıyoruz.” 

 

TUZLA BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ


Palmiye Sosyal Tesisleri
Ay Yıldız Sosyal Tesisleri
Orhanlı Sosyal Tesisleri
Aydıntepe Sosyal Tesisleri
Şifa Park Sosyal Tesisleri
Şelale Park Sosyal Tesisleri
+1 Cafe