Aydınlı Mahallesi Sakinleri, Yeni Pazar Yerinde Birlikte İftar Açtı

 

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi’ne kazandırdığı semt pazarında 4 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla eskiden İstanbul’da bile kabul edilmiyordu ama Tuzla artık İstanbul’un parlayan yıldızı” dedi.


Tuzla Belediyesi, ilki TOKİ Konutları olmak üzere mahalle sınırları içindeki 2. sokak iftarını Aydınlı Mahallesi semt pazarında düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar öncesi alanı gezerek vatandaşlarla görüştü. Sokak iftarında 4 bin kişi birlikte iftar açtı.

İftar Sofralarına İlginin Artması Çok Anlamlı ve Önemli


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her mahalle ve sitede sokak iftarlarına ilginin arttığını söyledi. Bu ilginin kendileri için çok anlamlı ve önemli olduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Ramazan ayında 140 bine yakın kişiye iftar sofraları kurduk. Her mahallede iftar sofralarına ilginin artması bizim için çok anlamlı ve çok önemli. Allah sizden razı olsun. Bu iftar sofralarını güzelleştiren, anlam katan asıl sizlerin katılımıdır. Tuzlamız’ı geliştirmeye gayret ettik, bunu beraber başardık. Sayamayacağımız kadar çok hizmet yaptık ama bütün bu hizmetlerin ötesinde biz Hemşehri Dernekleri Platformu ile beraber birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Kent Konseyi ile her fikirden, her düşünceden kardeşimizle birlikte kentimizi düşündük ve geliştirdik. 4 bine yakın Kadın Kent Gönüllüsü ile 19 binden fazla sosyal açıdan dezavantajlı aileyle ilgilenme gayret ve çabasını gösterdik” dedi.

Bu Başarı Size Ait


Mahalledeki çalışmalar hakkında da bilgi veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla eskiden İstanbul’da bile kabul edilmiyordu ama Tuzla artık İstanbul’un parlayan yıldızı. Şimdi kendi kendine yetebilen bir ilçeyiz. Tuzlamız inşallah 2-3 yıl sonra daha da mükemmel olacak. Aydınlı da aynı hızla gelişiyor. Görev yaptığımız süre içerisinde güzel bir iz bırakabilmek için gayret sarf ettik. Eğer başarılı olduysak bu başarı size ait” şeklinde konuştu.
Sokak iftarı, çocuklara yönelik gösteri ve orta oyunu ile sona erdi.