UŞŞAKİLERLE ESENLER’DE GÖNÜL MECLİSİ

 

 

Ferhat Oğuz Korç’un solistliğinde gerçekleşen ‘Uşşakilerle Gönül Meclisi’nde ilahiler söylendi, mehter marşları çalındı. Sema gösterileriyle renklenen gecede birlik ve beraberlik duaları edildi.

Esenler Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında ‘Uşşakilerle Gönül Meclisi’ programı düzenlendi. Dörtyol Meydanı'ndaki gece Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Anadolu'yu Mayalayanlar programında imam hatip okullarının açılmasındaki gayretleriyle tanınan Celaleddin Ökten Hoca anlatıldı.

 

İLAHİ DE VAR, SEMA GÖSTERİSİ DE...

Ferhat Oğuz Korç’un solistliğinde gerçekleşen ‘Uşşakilerle Gönül Meclisi’nde ilahiler söylendi, mehter marşları çalındı. Gece, sema gösterileriyle renklendi. Programın sonunda Müslümanların birlik ve beraberliği için eller semaya kalktı.

 

HEYECANIMIZI MÜZİK DİLİNDEN DİNLEDİK

Gecede konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bizim iç dünyamızdaki heyecanımızı müzik diliyle anlatabilen sözlerle dolu eserler dinledik burada. Biz batılı emperyalistlerin her zaman karşısında durduk, onlar ve bu ülkedeki taşeronları bu milletin kardeşliğini bozamayacaklar. Bu eserler de bizim birliğimizi anlatmaktadır" dedi.