'Yağmursuyu Kanalı Çalışması' Tüm Hızıyla Sürüyor


Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün altyapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Alt Yapı Bakım Onarım ekiplerinin yağmursuyu kanalı imalatı ise tüm hızıyla sürüyor. Bugüne kadar kilometrelerce yağmursuyu kanalı imalatı yapan ekipler, önümüzdeki dönemde projesi tamamlanmış 122 kilometre yağmursuyu kanalı imalatını da yapmayı hedefliyor.

Ümraniye’de Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekipler tarafından tespit edilen, yağışlar sırasında yol üzerinde su birikintilerine sebebiyet veren, yapımına ihtiyaç duyulan çeşitli sokak ve caddelerdeki yağmursuyu kanalı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Alt Yapı Bakım Onarım ekipleri, İstiklal Mahallesi Emel Sokak ve Hacı Rüstemoğlu Sokak’ta yağmursuyu kanalı çalışmasını tamamlarken, Efe Sokak’ta ise ızgara çalışmasını sürdürüyor. Çakmak Mahallesi Gültutan Sokakta ızgara çalışmasına devam eden Alt Yapı Bakım ve Onarım ekipleri, Elmalıkent Mahallesi Özyavuz Caddesinde de yağmursuyu kanalı imalatına devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi’nin kurulduğu günden buyana 333.87 kilometre yağmursuyu kanalı imalatı yapan ekipler, projesi tamamlanmış ve uygulamaya hazır 122 kilometre daha yağmursuyu kanalı imalatı yapmayı hedefliyor.