ugurgencer4134 @ gmail.com

                  Asker eşi ve bebeği yüreğimizi yaktı!

 

Yeter Artık..!

Türkiye’nin yıllarını mahveden,

Ocaklara ateş düşüren,

Yüreğimizi dağlayan,

Yuvaları dağıtan,

Geride yetimler bırakan,

Milletin temel değerlerini ve birlikte yaşama arzusunu hedef alan,

Acıları yaşayanların, gözyaşlarını ömür boyu akıtan, bu alçaklığa, hainliğe, kahpeliğe can dayanmıyor.

Bu acılar tarif edilemiyor,

Kelimeler satırlara sığmıyor,

Sözler tesir etmiyor,

Yazılanlar, çizilenler, yorumlar lanet olası kahpe terörü bitirmiyor.

Sizce söylenecek söz kaldı mı?

Sabır desen sabır taştı,

Bıçak kemiğe dayandı,

Kemiğe dayanan bıçak canımızı yine yaktı.

Bizim askerimizin, bizim polisimizin karşısına çıkacak cesareti olmayan, kaçacak delik arayan gözü dönmüş hain terör örgütünün gücünün henüz 11 aylık masum bir yavruya ve eşini ziyarete giden savunmasız bir anneye yettiğine şahit olduk.

İnsanlıktan nasibini almamış, beyinleri yıkanmış, içinde Allah korkusu olmayan insan görünümlü bebek katillerinin yaşaması hepimizin kanayan yarasına neşter vuruyor.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan Karakaya’nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, bebek katili PKK’lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak etmesiyle hayatını kaybeden Nurcan Karakaya ve masum 11 aylık melek bebeğimiz Mustafa Bedirhan Karakaya’ya Allah’tan rahmet diliyor, eşi Jandarma Astsubay Serkan Karakaya ve yakınları olmak üzere milletimizin başı sağolsun.

Ülkemizi ve Milletimizi hedef alan Terörün her türlüsüne lanet olsun! Her defasında derinden yaşadığımız bu acılar artık son bulsun…
Hakkari Dağ Komando Tugay Komutanlığı’nda yapılan törende bir babanın tören boyunca 11 aylık evladının yastığına sımsıkı sarılarak elinden bırakmaması hafızamızdan silinmeyecek.