aksaa25 @ hotmail.com

KİME, NİYE OY VERMELİ..?

 - Oy vereceğiniz parti, bu halkın manevi ve milli değerlerini küçümsemeyen, inancı yada ırkı gereği onları aşağılamayan, bu konularda hassasiyete önem veren bir parti olmalı.

 - Uzak ve yakın tarihimizde ülkenin içinde bulunduğu kritik önemi iyi bilen, gerek yurt içi gerek sınır ötesinde buna göre hareket eden, sınırlarımızda ülkemize tehlikeli oluşumlara ve diğer ülkelere gerekli cevabı verebilen bir parti olmalı.

 - Yapılan ve yapılmayan yatırımları halka tüm gerçekliğiyle dürüstçe anlatabilen, kendi partisi ve eksiklerini şeffaf bir şekilde eleştirebilen, halkı kandırmadan reel imkanlara göre yapabileceği vaadlerde bulunan bir parti olmalı.

 - Ülkeyi yıllardır yoran zayıflatan terör odaklarına mesafeli duran, terör örgütlerine destek veren ülkelere, yüksek sesle dile getirebilen, kendi milli meselelerini, asırlık düşmanlarımızla Paylaşmayan bir parti olmalı.

 - Halkın içinde, esnafa sık sık yolu düşen, İşadamlarının yurtiçi ve yurtdışı iş imkanları için çözümler sunan, istihdam ve işsizlik için çareler üreten, bunun için devleti seferber eden bir parti olmalı.

 - Sosyal devlet olma gereği halk içindeki yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerinin haklarını artıran, çalışamayacak durumda olanlara devlet olarak sahip çıkan, bunu siyasi rant için kullanmayıp sürekliliği esas alan bir parti olmalı.

- Sağlık, ulaşım, ekonomi, sanayi, eğitim, tarım, hayvanlıcık ve turizm gibi temel konularda yeniliklerle üzerine ilave artılar koyan bir parti olmalı.

- Nesillerimizin geleceğini gerek ilmi gerek ahlaki olarak önemseyen, bunun için Gençlere yatırımlar yapan okul ve üniversiteler kuran bir parti olmalı.

 - Sanat ve spor alanlarında çeşitliliklere sadece futbol değil, her çeşit spor ve sporcuya destek veren, sanatsal aktivelerin arttığı kültür merkezlerinde her tarz müziğin, sanatın özgürce yapıldığı bir sisteme önem veren bir parti olmalı.

- Sokakta kimsenin kimseye karışmadığı, hakaret rahatsızlık verilmediği sürece özgürlüklerin yaşanabildiği, doğusunda batısında sabahlara kadar insanların sokaklarda rahatça güven içinde dolaşabildiği, Mafyaların cirit atmadığı, faili meçhul cinayetlerin ülkeyi esir almadığı ortamı sağlayan bir parti olmalı. Bize düşen vatandaşlık görevi vicdanımızın sesini dinleyerek hareket etmektir.

 Biz ne Irak, ne Suriye, ne de başka bir ülkeyiz. Biz halkının her zaman saygıyla kucaklaşması gerektiği, başka gidecek yerimizin olmadığı, uğrunda çok acılar yaşanılan Anadoluyuz, Türkiye'yiz. Bu Vatan Hepimizin, Başka Türkiye Yok..

Kalın sağlıcakla