info @ istanbulungazetesi.com

 


PEYGAMBER OCAĞI.

Geçmişten bugünlere kadar milletimizin sorgusuz, sualsiz, amasız kabullendiği ortak mekanın adıdır PEYGAMBER OCAĞI. En kıymetli varlıklarımız, göz bebeğimiz evlatlarımızı huzur içinde gönderdiğimiz yerin adıdır.

PEYGAMBER OCAĞI. Gözlerimizden uzak, gönlümüze en yakın karargahlarının adıdır PEYGAMBER OCAĞI. Her ebeveyn bilir ki orada renginden, dilinden, ırkından, zenginliğinden, yoksulluğundan dolayı ayrım yoktur.

En kutsal değerlerimizi korumaları için çocuklarımızı gönderdiğimiz karargahlarının adıdır PEYGAMBER OCAĞI. Vatanını savunmak, bayrağını dalgalandırmak, zalimlere ferman yazmak, mazlumlara derman olmak için bir araya gelen aslan parçalarının toplandığı yerin adıdır.

PEYGAMBER OCAĞI. Orada tek tip elbise içinde tek bir yürekle tek bir amaçla atar kalpleri. “Şehitler ölmez, Vatan bölünmez!” haykırışlarını dağlardan aştırıp arşa ulaştırdıkları yerin adıdır

PEYGAMBER OCAĞI. Güzel yurdumuzun dört bir yanından gelenlerin, birbirlerini ölümüne sevenlerin, birlik ve beraberlik içinde ölümü ölümle korkutmaya giden MEHMETÇİKlerin birbirlerine can oldukları yerin adıdır PEYGAMBER OCAĞI.

Ne oluyor da PEYGAMBER OCAĞINDA bu ruhla bir arada olanlar sivil hayatta ruhunu dejenere ediyor. Toplumu ötekileştiriyor, acaba nerede eksiklik var? Birlikte hareket etmeye en çok mecbur olduğumuz zamanlarda bile cümlelerimizin başında halkın hoşuna gidecek, ortasında kendi egolarını tatmin edecek sonunda şeytan ve işbirlikçilerini hoşnut edecek cümleleri kurarak şehitlerimizin ruhlarını incitiyoruz. Suriye’de ne işimiz var deyip, PEYGAMBER OCAĞInın aslanlarını moralman çökertmeye çalışanlara, Suriye’ye binlerce km uzaklardan gelenlere ne işiniz var orada diye hesap sormayanlara söylenecek sözü hep birlikte söylemeliyiz. Mehmetçiklerimiz Başkomutanın emri ile sathı müdafaa yapıyorlar. Siz ise bırakın SATHI, HATT-I müdafaa dan bile korkuyor, Başkomutanın emrine özde değil sözde inanıyorsunuz. Son söz üzerine duam şudur; Yüce Rabbim Peygamber Ocağının ruhuyla hareket eden Milletimizin birliğini koru. Gazilerimize şifa ihsan et. Şehitlerimizin ruhunu şad eyle Ordumuzu Muzaffer kıl. Amin...