ugurgencer4134 @ gmail.com

Uğur Gencer neden tam seçim zamanı,kazanın kaynadığı bir dönemde partilerin aday adaylarını yazman gerekirken senin "Uzmanların sahte implant uyarılarına dikkat edin!" başlıklı köşe yazısı yazmana anlam veremedik diyenlerin yanı sıra toplumun kanayan yarası ağız ve diş sağlığıyla ilgili olan bu durumu dile getirmemin çok iyi olduğunu duydukları memnuniyetten dolayı bizzat telefon açarak, sosyal medya üzerinden teşekkür edenlerde oldu. Herkesimden aldığım teşekkür telefonu ve sosyal medya mesajlarına ağız ve diş sağlığı içinde olan çok değerli isimlerinde eklenmesi bence sıkıntının meslek içinde çok ciddi şekilde sorun olduğunun adeta bir göstergesiydi. Takipçisi olmaya devam edeceğim.

Şimdi önümüzde önemli bir seçim dönemi olabilir, siyaset kazanı kaynaya bilir, hatta fokurdamaya başlamışta olabilir. Sözü alanın aday adayı olup sosyal medya üzerinden "can ciğer kuzu sarması" görüntüleri hızla artıyor olabilir. Bu güne kadar kapıları çalmayanların kapıları çalıyor olabilir. Telefonu çalmayanların telefonları çalıyor olabilir. Aceleye gerek yok önümüzde yazmak için daha çok uzun bir süreç var. Aday adayları çığ gibi artsa da aday olarak kalacaklara daha sıra gelmedi. Reklam için, vizyon için aday adayı olanların ekmeğine henüz ortada hiç bir şey yokken "tereyağ bal sürmeme" gerek yok! Soysal medya bu anlamda kaymak bal gibi herkese yeterli geliyor. Kompozisyonda nasıl ki; giriş gelişmeden ziyade sonuç önemliyse bana göre milletvekili aday adayları konusunda da başlangıç değil sonuç önemlidir.

Toplumun ağız sağlığı ile ilgili yazdığım "Uzmanların sahte implant uyarılarına dikkat edin!" başlıklı köşe yazım google "tümü ve haberler"  kısmında yapılan aramalarda sayfanın en başında benim yazıma yer veriyorsa elbette önemli olan toplumun ağız ve diş sağlığı ile ilgili böylesi önemli bir konuyu yazmam kendimce daha doğrudur. Benim doğrumun kendime göre doğru olduğunu sonuna kadar savunuyor olsam da anlam veremedik diyenlere de elbette saygı duyuyorum.

Benim için önemli olan toplumun bilinçlenmesi gereken sağlığımızla oynayan sağlık terörüdür. Her şeyden önce içimizdeki sağlığımızla oynayan gıda terörünü, sağlık terörünü bitirmemiz gerekiyor. Seçimler konusunda şu fırtınalı süreç bir geçsin taşlar yerine otursun kalan sağlara elbette yer vereceğim.

Benim için kişiler değildir önemli olan, önemli olan olaylardır.