aksaa25 @ hotmail.com

ŞEHİTLER TEPESİ.. 

BAYRAK İÇİN EZAN İÇİN VATAN İÇİN ŞEHİTLER TEPESİ BOŞ KALAMAZ

Bu yolda canlarını Cennet karşılığında Rablerine feda eden nice şüheda bu toprakları kanlarıyla sulamış ve İslamın mührü ile mühürlemiştir. İşte bu ordu yani şehitler ordusu bugüne kadar Şehitler Tepesini hiç boş bırakmamış ve kıyamete kadar da boş bırakmayacaklardır.

ŞEHİTLER TEPESİ NEREDEDİR? Manevi değerlerini koruyabilmek için yaşamını yitirenler genellikle bölgenin en yüksek tepelerine defnedilirler. Bu tepeler için de ‘’Şehitler Tepesi’’ adı verilmiştir. Artık onlar o toprakların tapusu ve manevi bekçileri gibi olurlar. Bu makamım ulviliğini ve anlamını bilen bu millet bu yüzden askerlerine de MEHMETÇİK adını vermiştir.

Bugün etrafımızı ateş çemberi gibi saran haçlılar ve yandaşlarına karşı mücadele eden ve yeni destanlar yazan bu aslan parçaları Son olarak Suriye-İdlip bölgesinde 36 can daha bırakarak bu Şehitler Tepesini yeni nöbetçilerle tahkim etmişlerdir.

Sabır acı olsa da karşılığı Cennet olursa bütün acılar unutulur. Zira; “Cennet ucuz değil Cehennemde lüzumsuz değildir.”

Kardeşi Şehit olan bir kişi; Kardeşinin cenaze töreninde; “BUGÜN BİZİM DÜĞÜN GÜNÜMÜZDÜR ELHAMDULİLLAH” diyor. Bu milletin kalbinde bu iman var oldukça,

Şehitler Tepesi Boş Kalmaz 

ŞEHİTLİĞİ BİLMEYEN CAHİLLER TEPESİNİN NE OLDUĞUNUDA BİLMEZLER

Şehadet duamızın başına koyduğumuz rabbimizden istediğimiz peygamberlik makamından sonra gelen en büyük makamdır peygam efendimiz bir gün duasında şöyle buyurmuştur Canımı kudret elinde bulunduran Allah tan isterimki senin yolunda şehit olayım tekrar diriltileyim tekrar öldürülüp tekrar dirilteyim üç defa buyurur nedenmi çünkü şehadet Allah'ın buyurduğu gibi sakın onlara ölü demeyin onlar diridirler lakin siz idrak edemezsiniz.

NE İŞİMİZ VAR OARALARDA DİYEN GEZİZEKALILAR

NE İŞİMİZ VAR(DI) KIBRIS'DA..! Kıbrıs Barış Harekatı'nda 498 şehit vermişiz. 36 değil, 498.. Bugün, "Suriye'de ne işimiz var, niye Suriye'de şehit veriyoruz?" diye zırvalayan yaprak kafalılar, Kıbrıs Barış Harekatını yaptı diye 46 yıldır Ecevit'i yere göğe sığdıramıyor..

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Suriye Cephesinde 35.000 Şehit, 75.000 Esir Vermişti.. Şimdi Onun da İntikamını Alacağız.

Kızıl Elma’nın manavda satıldığını zannedenler, Şehitler tepesini de navigasyona yazıp ararlar..!