info @ istanbulungazetesi.com

VİRÜS, ANTİVİRÜS

Biliyorum bugün hiç kimsenin hamaset dolu sözlere vaktini ayıracak, kafa yoracak ruh hali yok.

Çoğumuz belki de kendimizi, dünyayı, hayatı, çevremizi yeni bir bakış açısıyla değerlendirmeye çalışıyoruz. Çokluğumuz içinde gerçek dostluğumuzu, dostluğumuz içinde yokluğumuzu dünyevi teraziden manevi teraziye koyup tartar hale geldik.

Mikrobiyoloji uzmanları zararlı virüslerin var oluş sebeblerimizin kurallarına doğru uyulmamasından kaynaklandığını, mutasyona uğrayıp değişik şekillerde bünyelerimize sirayet ettiklerini söylemekteler.

Her tedavi içinde önce bağışıklık sisteminin gücünden, bünyede kronik hastalıkların olmamasından, bunlar içinde doğru gıdaların alınmasını, çevre faktörlerinin etkisini, psikolojik faktörlerin bünyeye olumlu yönde etki yapacak ruh hallerimiz ile güçlü olmasını ifade ederler. Yıllar önce 25 MART 2009’da güzel vatanımızdan bir yiğit, bir aslan parçası ŞEHİT oldu.

Emri veren de, yapan da şuna inandılar, görülmeyiz, bilinmeyiz meçhul bir kaza ile öldü dedirtiriz. VİRÜS de bir canlıdır eğer kötü bir ele geçerlerse mutasyona uğratılır, Yaradanın emrine aykırı olarak kullanılır hale getirilir. İşte MUHSİN Başkan söylenildiği gibi kaza değil, suikaste uğradıysa onu ŞEHİT EDENLER mutasyona uğramış VİRÜS gibidir.

Onlar Yüce Yaratanın yörüngesinden çıkmış, kendilerini mutasyona uğratanların yörüngesine sokmuş. Adeta ALLAHsızlığı tercih etmişlerdir.

Dünyanın en berbat VİRÜSleri olmayı isteyen İMANdan yoksun canlılardır. Görüldükleri yerlerde imha edilmeleri, insanlığın geleceği açısından çok ama çok elzemdir.
Çünki mutasyona uğramış virüsler bu tip katiller ve azmettiricileri tarafından dünyanın başına bela olurlar. Muhsin Başkanın anlamlı sözünün VİRÜSler için ne kadar ürkütücü ANTİVİRÜS olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

"Hepinizin birbirine sevgiyle bakmasını, bir vermesini diliyorum"
Muhsin Yazıcıoğlu

Yüce Rabbim... Mutasyona uğramış zararlı virüslere karşı koyacak, insanlığa bahşettiğin güzellikleri sunacak ve dünyayı küçük cennet olarak yaşatma gayretinde olacak herkesi nerede ve nasıl olursa olsun koru.
Muhsin Başkanımın ruhunu Cennet mekanında şad et, bizler ondan razıydık sen de razı ol inşallah.