Başkan Yazıcı ve Eşi, Bayramda Büyüklerimizi Ziyaret Etti


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu’na kayıtlı büyüklerimizi Ramazan Bayramı’nın 1.gününde evlerinde ziyaret ederek el öptü, bayramlarını kutladı.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Meral Özdemir ve Kadın Kent Gönüllüleri, büyüklerimizi evlerinde ziyaret ederek bayramda da yalnız bırakmadı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı ile beraberindekiler
ilk olarak Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinlerinden vefat eden Ömer Çokkaçar’ın ailesine hem taziye hem de bayram ziyaretinde bulundu. Bir sonraki durak 63 yıllık evli ve 2. kuşak mübadil olan Zehra-İsmail Hakkı Yenice çiftine yapıldı. Yenice çifti ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Özkaya, Rüyasında Gördüğü Başkan Yazıcı’yı Bayramda Ağırlamanın Mutluluğunu Yaşadı
Eşi yıllar önce vefat eden ve engelli oğlu ile birbirlerine bakan Güzide Dalkılıç ise desteklerinden, yardımlarından ve ziyaretten dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Meliha Nayır ve ailesini ziyaret eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, el öperek hayır dualarını istedi. 52 yaşındaki engelli kızı Tuba Özkaya ile birlikte yaşayan Çetin Özkaya, akşam rüyasında gördüğü Başkan Yazıcı ve eşini evinde bayramda evinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadı. Özkaya, “Sizi rüyamda görmüştüm Başkanım. Evime geleceğinizi biliyordum. Allah sizlerden razı olsun, gücünüze güç katsın. İyi ki geldiniz, evimizi şenlendirdiniz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, büyüklerimizi ziyaretlerinde komşularıyla da bayramlaştı.