Elif Öğretmenin Depremzede Öğrencileri

İstanbul’a gelen depremzede Öğrencilere sahip çıkmaya çalışan Öğretmen Elif Ece Korkut Eğitimlerinden geri kalmamaları için defter kitap bilgisayar tablet gibi yardımları kişisel katkıları ve yardımseverle birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırmaya çalışıyor.

Örnek teşkil eden çalışmalarıyla alakalı Öğretmen Elif Ece Korkut ile yaptığımız söyleşide şunları söyledi.

Depremzede kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Devletimizin tüm kurumlarıyla elbirliği içinde yardımları yerine ulaştırıp bu zor günleri hep beraber atlatacağımıza inancımız tamdır.

Bu süreçte öğrencilerimizide unutmadık yanlarında olmaya çalışıyoruz.

Bu felakete tanıklık eden herkes gibi biz de elimizden geldiğince  ihtiyaç sahipleri ile onlara yardım eli uzatmak isteyen iyi yürekli insanları bir araya getirmek istiyoruz. Bazen o yardımlar bir insanın karnını doyurmak için oluyor.

Bazen de en çok ihtiyaç duyduğumuz şeye mutluluğa vesile oluyor. Kardeşlerimize hediye edilen tabletler gibi.

Bizim inancımız bir elin verdiğini diğer el görmesin der aslında… ama biz bu seferlik isimlerini söylüyoruz çünkü; inanıyoruz ki bu vesileyle o insanlar belki de hayat boyu sürecek derin dostluklar kuracaklar.

Yani birbirlerini bilmeleri yarınlar için önemli. Birbirimize nasıl sahip çıktığımızı hatırlatması aşısından da önemli, her ne kadar yardımseverler bunu bizden talep etmeseler de biz böyle yapmak istedik.

Bize birbirimizde kucak açtıran bu felaket, bize yeni ve derin dostluklar kurdursun istiyoruz, bu kez kahramanlar isimsiz kalmasın istiyoruz. Tüm milletimize sabır dilerim.

Bir öğretmen olarak ben de hepimiz gibi elimden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için çabalıyorum, hepsi bu sadece hepimiz gibi.