Pendikspor Sakaryaspor Müsabakasına Hazırlanıyor


Pendikspor Ligin 36. Haftasında Sakaryaspor'a Konuk Olacak

Spor Toto 1. Lig 36. haftasında 61 puanla ligin 3. sırasında bulunan Pendikspor, 59 puanla ligin 4. sırasında bulunan Sakaryaspor ile karşılaşacak. 7 Mayıs 2023 Pazar günü 16.00’da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak müsabaka için Pendiksporlu futbolcular hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligi ikinci sırada bitirip, play-off oynamadan, direkt olarak Süper Lig’e çıkmak isteyen Pendikspor, kalan son 3 maçını kazanmak istiyor. Üç maçlık periyodun ilk durağı olan Sakarya’da takılmak istemeyen kırmızı beyazlılar, bu maçı kazanıp ligin ikinci sırasındaki Çaykur Rizespor’un puan ya da puanlar kaybetmesini bekleyecek.

Ligin 36. haftası öncesinde;
Çaykur Rizespor 63 puanla 2. sırada,
Pendikspor 61 puanla 3. sırada,
Sakaryaspor ise 59 puanla 4. sırada bulunuyor.

Bir maç fazlasıyla, iki puan eksiğiyle rakibi Pendikspor’u bu hafta mağlup etmek isteyen ev sahibi Sakaryaspor, ligdeki iddiasını sürdürmenin gayreti içerisinde…

Pendikspor Çınardere Tesisleri’nde Sakaryaspor Müsabakasına Hazırlanıyor

Ligin 35. haftasında Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup eden Pendikspor ise, ligde kalan son üç maçını da kazanıp, rakiplerinin puan ya da puanlar kaybetmesini bekliyor.

Bu önemli maça ilişkin açıklamalar yapan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Çaykur Rizespor galibiyetinin verdiği mutlulukla Sakaryaspor müsabakasına hazırlandıklarını ifade ederek şunları söyledi:
“Çok önemli bir maç oynayacağız. Rizespor galibiyetinden sonra özellikle ilk iki şansımızın yükselmesi bizi ayrıca motive ediyor. İnşallah bu motivasyonla, mental olarak Sakarya maçına daha iyi hazırlanacağız. Sahadaki oyunumuzu mücadelenin tamamına yaymamız gerekiyor. Öne geçtiğimiz müsabakalarda ister istemez oyuncularımız geriye yaslanıyor. Bunu kesinlikle istemiyoruz. Biz inşallah başaracağız. Öne geçeceğiz, Sakarya maçından galip geleceğiz. Şuan ipler Çaykur Rizespor’un elinde. Biz Sakarya maçından galip gelerek, Rize’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.”

“Taraftarlarımızın bizi deplasmanda da destekliyor olması bize güç veriyor.”

Sakarya deplasmanı için organize olan Pendikspor taraftarlarına ilişkin de konuşan tecrübeli teknik adam Osman Özköylü; “Taraftarlarımız sağolsunlar bizi her deplasmanda desteklemek için yollara düşüyorlar. Onların varlığı bize güç veriyor. Bunun neticesinde tarihinde ilk defa 1. Lig’e çıkmış bir takım şuan Süper Lig’i kovalayabiliyor. İnşallah Sakarya’dan da taraftarımızla birlikte galibiyetle döneceğiz. Biz camia olarak kenetlenirsek, inanıyorum ki oyuncularımızın da isteğiyle hedefe ulaşabiliriz. Yönetimimiz büyük bir özveriyle hareket ediyor. İdari kadro öyle… Teknik kadro öyle… Personellerimiz öyle… İlçenin ileri gelenleri, basın mensupları ve taraftar da bu takıma destek verince işte böyle başarılar gelebiliyor. Ben Pendikspor için mücadele eden herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Pendikspor, 7 Mayıs 2023 Pazar günü 16.00’da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Maçı Eskişehir bölgesinden Hakem Turgut Doman yönetecek. Turgut Doman’ın yardımcıları ise Bersan Duran, Burak Cansız ve Ömer Faruk Turtay olacak.