Pendikspor Tesisleri’nde Çalışmalar Son Sürat Devam Ediyor

Spor Toto 1. Lig’de mücadelesini sürdüren Pendikspor, kısa bir süre sonra kendi tesislerine kavuşacak. Yenilenme süreci devam eden Pendikspor Çınardere Tesisleri’ni ziyaret eden Pendikli basın mensupları, çalışmaları yakından takip etme fırsatı buldu.
Bilindiği üzere, Pendikspor 1. Lig’e çıktıktan sonra stadyumunda ve tesislerinde büyük yeniliğe gitmişti.

15 Eylül 2022 Perşembe günü Pendikspor Çınardere Tesisleri’nde buluşan Pendikli basın mensuplarını Pendikspor Futbol A.Ş Başkanı Mahmut Türkoğlu, Pendikspor Yöneticisi Onur Durası ve Kulüp Müdürü Adem Torun karşıladı.

“Çalışmalar sürüyor.”
Kulüpte devam eden çalışmalardan bahseden Türkoğlu, sezon öncesi Pendik Stadyumu’nun 1. Lig şartlarına uygun hâle getirildiğini ve Pendikspor’un iç saha maçlarını başka ilçe stadyumlarına gitme zorunluluğu doğmadan kendi stadyumunda oynayabildiğini vurguladı.

Çınardere Tesisleri’nde sona doğru…
Pendikspor Çınardere Tesisleri’nde antrenman yapabilmek için artık her şey hazır.
Kulüp tesisleri bakıma alındığı için kendi tesislerini kullanamayan Pendiksporlu futbolcular, herhangi bir aksaklık olmaması hâline Ekim ayında kendi tesislerinde antrenmanlara başlayabilecekler.

Modern tesis binası…
İlk etapta antrenman sahasının açılacağını ve bu sahanın bir bölümünün hibrit bir bölümünün ise doğal çim olduğunu vurgulayan Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu, ayrıca yeni ve modern tesis binası için de çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Çarşıya store geliyor.
Pendikspor taraftarlarının merakla beklediği Pendikspor’un ürünlerinin bulunacağı “Pendik Store” yakında Pendik çarşıda açılıyor. Gazipaşa Caddesi’nde bulunan Kuşlu Park’a açılması planlanan mağaza için son hazırlıklar yapılıyor.

“Basın mensupları ile daha sık bir araya gelmek istiyoruz.”
Basın mensuplarıyla sohbet eden Türkoğlu, konuşmasının bir bölümünde basın mensuplarının Pendikspor’a olan ilgisinden memnun olduğunu ve basın mensuplarıyla daha sık bir araya gelmek istediklerini vurguladı.
Buna karşılık olarak Pendik’te faaliyet yürüten basın emekçileri de Pendikspor’a 1. Lig’de başarılar dileyerek kulüp yöneticilerine teşekkür etti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.