Portre Marmara Projesi'nin Temeli Atıldı

Akbulut İnşaat, Şahinyılmaz Yapı ve Sah Yapı iş birliğiyle hayata geçirilen Portre Marmara Projesi’nin temeli atıldı. Bu önemli güne çok sayıda davetli katılım sağladı. Toplam 100 adet dairenin bulunduğu proje avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor.
Fevzi Çakmak Mahallesi Malazgirt Caddesi üzerinde iki bloktan oluşan proje, Pendik’teki dikkat çeken inşaat projeleri arasında yerini aldı.
Metroya 1 dakika, Marmara Üni. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 2 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Pendik Marina’ya 15 dakika mesafede bulunan proje, %60 yeşil alanı ile konut sahiplerine rahat bir nefes aldıracak gibi görünüyor.

Farklı metrekarelerde konut opsiyonu
2+1 ve 3+1 konut opsiyonlarıyla her aile yapısına hitap eden Portre Marmara, sosyal donatı alanlarını da bünyesinde barındırıyor.

Çok sayıda davetli temel atma törenine katıldı.
Pendik’te bulunan bu önemli projenin temel atma törenine kentin ileri gelen pek çok isimi katılım sağladı. Siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, spor kulüplerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli bu önemli günde Akbulut İnşaat, Şahinyılmaz Yapı ve Sah Yapı yöneticilerini yalnız bırakmadı.
20 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründe bulunan Akbulut İnşaat, Şahinyılmaz Yapı ve Sah Yapı yöneticileri, davetlerine katılım gösteren tüm davetlilere teşekkür etti. Kurban kesimi ve duaların ardından projenin temeli atıldı.

Tören hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Portre Marmara Projesi Adres:
Fevzi Çakmak Mah. Malazgirt Cad. No:55 Pendik/İSTANBUL
Telefon: 0533 618 61 35
E-Mail: info@portremarmara.com