ŞAMPİYON PENDİKSPOR 


Sahasında Eskişehirspor'u 3-1 mağlup eden Pendikspor, sezonun bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

En yakın rakibi Isparta 32 Spor'un sahasında Şanlı Urfaspor'a 2-1 yenilmesiyle aradaki puan farkını 16'ya çıkaran Pendikspor, bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu resmen ilan etti.

Pendik'te bugün tarihi bir gün yaşandı.. Eskişehirspor'u 3-1 mağlup eden Pendikspor, tarihinde ilk kez 1. Lİg'e çıkma başarısı gösterdi.

Pendik Stadı'ndaki şampiyonluk maçında binlerce taraftar tribündeki yerini aldı. Baştan sona takımlarına destek verdiler ve mutlu sona ulaştılar. 


Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte stadta büyük bir sevinç vardı. Binlerce kırmızı .beyazlı taraftar sahaya inerek şampiyonluğu doyasıya kutladı.

 

Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz, " Teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum. Tarihe altın harflerle geçtiler. Futbolcularımızı yalnız bırakmayan ve 90 dakika destek veren tüm taraftarlarımıza  teşekkür ediyorum."dedi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'de bir şampiyonluk mesajı yayınladı. Cin, "  Kırmızı Beyaz renklerimizle artık 1. Lig’deyiz. Futbolcusundan teknik ekibine bütün takımımızı tebrik ediyorum. Pendik’imize hayırlı olsun." dedi.