TÜRKOĞLU TEK İŞİMİZ PENDİKSPOR DEDİ..


Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu şehir merkezinde hizmet veren Hadim Kafe’de yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Tanışma toplantısı niteliğindeki bu buluşmada oldukça sıcak ve samimi bir ortam oluştu. Karşılıklı sohbet ve soru cevap faslı ile devam edip, toplu fotoğraf çekimi ile son bulan toplantıda, Başkan Mahmut Türkoğlu basın mensuplarının beğenisini kazanarak tam not aldı.

TÜRKOĞLU: ÖNCELİĞİMİZ LİGDE TUTUNMAK

Pendikspor Başkanı Mahmut Türkoğlu karşılıklı sohbet faslında yaptığı değerlendirmede; “Geçtiğimiz yılların istatistiğine bakacak olursak bir üst lige çıkan üç takımdan biri ertesi yıl tekrar bir alt lige düşüyor. Biz böyle bir akıbet ile karşılaşmak istemiyoruz. Öncelikle ligde tutunmak istiyoruz. Tabi bunu söylerken gerçek hedefimizin her zaman zirveye oynamak olduğunun da altını çizmek isterim.

Sezon hazırlıklarını yaparken çok değerli 10 transfer gerçekleştirdik. Kadromuzu güçlendirdik. Her an transfer yapabilecek bir kulübüz” dedi.

 

TEK İŞİM PENDİKSPOR

Özellikle son dönemde tek işinin Pendikspor olduğunu, Pendikspor ile yatıp Pendikspor ile kalktığını ifade eden Türkoğlu; “Futbolcu transferleri, kamp süreci, tesislerin yenilenmesi, altyapı çalışmaları başlıkları olmak üzere çok yoğun bir süreçten geçiyoruz. O yüzden ekip arkadaşlarım ile birlikte tüm mesaimizi Pendikspor için harcıyoruz.  Lige her anlamda hazır olmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz” dedi.

 

ALTYAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ

Türkoğlu konuşmasının devamında; “Pendikspor’da altyapıya önem vereceğiz. Başarı sadece dışarıdan yapmış olduğunuz transferler ile gerçekleşemez. Bu, dünyanın bütün büyük kulüplerinde böyle.

İlerleyen süreçte Pendikspor A takımında altyapıdan yetişmiş en az 4 – 5 futbolcumuzun yer alabilmesini hedefliyoruz.

Dolayısıyla  ilçemizdeki amatör kulüplerimizle de bir araya gelerek yakın ilişkiler içerisinde olacağız”  sözlerine yer verdi.

 

HEP BİRLİKTE BAŞARIRIZ

Pendik’in, İstanbul’un özellikli ilçelerinden birisi olduğunu ve çok daha fazlasıyla büyüme potansiyelinin bulunduğunu ifade eden Türkoğlu; “Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Cin’in destekleri, taraftarlarımız, yerel basınımız ve halkımız hep birlikte kenetlendiğimizde başarıyı yakalarız. Tabi ki bu da bir süreç gerektiriyor. Yapılması gerekenleri teker teker, sırası ile yaparak ilerleyeceğiz” dedi.

 

Mahmut Türkoğlu Kimdir?

Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğmuştur. Hem iş insanı hem de spor yöneticisi olan Türkoğlu, lisans eğimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır. 1985 doğumlu, evli ve iki erkek çocuk babası Mahmut Türkoğlu aslen Bayburtludur. Halen otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir.