flztkl54 @ hotmail.com

ABD'NİN YAVRULARI

ABD'nin maşası Yunanistan...
Kendisini dünyanın efendisi zanneden ABD, etrafında oluşturduğu uyduları ile dünyanın sadece karanlıktan ibaret olduğunu sanıyor olması ve kendi insiyatifine göre yıldız kaydırması; yani imha ve taciz ettiği ülkelere güç gösterisi yapıyor olması ahmaklığının ispatıdır.

Dünya sadece karanlıktan ve sönmeye yüz tutmuş yıldız kümelerinden ibaret değildir.

Gündüzün hakimi olan güneşin, karanlıkların gölgesini sildiği gibi, yedi cihana nâm olmuş ecdadın torunları da o güneşin ışınları olurlar.

Bayrağımızdaki hilal ve yıldızımıza zevâl gelmesin diye...
Karanlık gecelere nur olan ay ve yıldız, sabaha güneş ile aydınlansın diye...
"BİR GECE ANSIZIN GELİRİZ!", dedik.

Kan ile beslenen, dişinin ve tırnağının arasında sömürgecilik izleri taşıyan ABD, dişini tırnağını geçiremeyeceğini anladığı Türkiye için endişeye kapılmıştır.

Nerede terörizm ve bunların ele ve çete başları varsa, hepsini besleyen, güden ve kucak açan ABD'dir.
ABD, terörizmin hem anası hem de babasıdır.

Kendinden peydahlanan hadsiz Yunanistan da cesaretini, hamisi olan ABD'den almaktadır.

Peki, ya bizim içimizde olanlar cesretini kimden almaktadırlar?
Yıllar sonra ABD'ye ziyarette bulunacak olan muhalefet, eline verilecek olan bir sapa tutturulmuş yalama şekerinin içerisinde hangi katkı maddeleriyle dönecek?

Biden'ın Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak, " Türkiye’de muhalefeti destekleyerek iktidarı değiştireceğiz. Darbe ile değil, seçimle... Partisi de İstanbul'dan dışarı atıldı." demiş olması, durumu daha da net bir hâle getirmiştir.

Efendilerinden emir ve komut alanlar, ülkeyi yönetmeye talip olduklarında, başta dostları Yunanistan olmak üzere rakı balık sofrasına meze yapacakları konuların başında üsler, ordu, Doğu Akdeniz, adalar ve silah ambargoları olacaktır.

ABD Kongresi'nde Miçotakis, Rusya yerine Türkiye’yi tehdit kaynağı olarak göstermeye çabaladı.
Burada yapmış olduğu konuşmada “Savunma sanayi ticareti ile ilgili kararlar alırken Akdeniz’in doğusunu düşünün” ifadelerini kullanan Miçotakis, üstü kapalı bir şekilde NATO üyesi Türkiye’ye, İttifak’ın savunmasını güçlendirmeye en fazla ihtiyaç duyduğu bir zamanda silah ambargosu çağrısı yapmaktan çekinmedi.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan ise; “Yunan, tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. İzmir’i unutma. Aynı Türkiye şimdi kimi alanlarda dünyanın gelişmiş ülkelerinin üzerine çıkan başarılarla kendini ispat ediyor. Vakti saati geldiğinde gereğini yaparız. Bir gece ansızın gelebiliriz” ifadelerini kullandı.

Canım ülkemizin dört tarafı sırtlanlar ve çakallarla sarılmışken, elmanın kurdunun içinde olması ne acı bir durumdur.

Hilalin kurtlarıyla elmanın kurtlarını birbirine karıştırmayın, vesselâm!