info @ istanbulungazetesi.com

SEÇİMİN GALİBİ...!

Her vatandaşın kendi inandığı, istediği kişiyi BAŞKAN görmeyi, istediği PARTİ'yi iktidar yapmayı arzu etmesi en doğal hakkıdır.

Demokrasinin kazanımı olan seçme ve seçilme hakkını yasalarla elde etmiş kişi veya kurumların varlığını yok saymak, ötekileştirme gayretinde bulunmak, izahı mümkün olmayan bir haldir.

İktidar yaptığını anlatır, yapacaklarını vadeder.

Muhalefet tasvip etmediği şeyleri söyler, alternatif düşüncelerini seçmenlerine ifade eder.

Partiler ve Liderler üzerinden değerlendirmeler yapan seçmenlerimizin hemen hemen tamamında birbirine benzer konularda mutabık kaldıklarını gözlemledim.

Halkımız arasında toplumun her kesimiyle seçimler üzerine yaptığım konuşmalarda.
"mesele VATAN ise gerisi teferruattır" diyen küçümsenmeyecek çoğunlukta seçmenimizle göz göze gelerek gönül köprüleri kurarak sohbetler ettim .

Bu şekilde düşünen seçmenlerin ekonomik büyümenin harici olarak BAŞKAN'da aradıkları özellikleri dinlediğimde bugünden yarınlara umutla bakan inancımı yitirmedim.

Ülkemize yönelik haince planlar yapanların planlarını inlerinde başlarına geçirmek gerekir doğrusunu savunan vatandaşlarımızın esas olan VATAN ise gerisi teferruattır dediklerine şahit oldum. Seçecekleri Başkanda aradıkları nitelikleri dinleme mutluluğunu ÜLKEMİZ ve GELECEK nesillerimiz adına yaşadım.

Milli İstihbarat çalışmalarını sekteye uğratmayacak,
Her türlü stratejik faaliyetleri, lojistik üstünlükleri, teknolojik mahremiyeti olan çalışmaları, bilgileri namusu bilerek muhafaza eden BAŞKANI seçeceğiz.

Dünyanın en güçlü ordularından birine yakışır ciddiyeti taşıyacak temsil otoritesi olan, Kahraman askerimizi MEHMETÇİK bilen, karargahlarımıza PEYGAMBER ocağı diyen, dostun güven hissettiği, düşmanın kaygı duyduğu BAŞKOMUTAN vasfını taşıyacak nitelikte olan BAŞKANI seçeceğiz.

Sınır ötesi kabiliyet yeteneğine sahip, teröriste nefes alacak alan bırakmayan, inlerini başlarına yıkan, pişmanlık duyarak PEYGAMBER ocağına sığınanlara DEVLETİN şefkatli yüzünü gösteren ŞANLI ORDU'muzun adına yakışır, KAHRAMAN MEHMETÇİKlerimizin şanına yakışır disiplinde temsil eden BAŞ KOMUTAN seçeceğiz.

Uluslararası Platformlarda Milletimizi, Devletimizi, Ülkemizi, layıkıyla temsil kabiliyeti olan, DEVLET insanına uygun hareket edecek, LİDER'lik vasfını Dünyanın kabul ettiği BAŞKANI seçeceğiz.

TAM BAĞIMSIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE hedefleri gidişatından rahatsız olan terör örgütleri gibi, "DÜNYA 5'TEN BÜYÜKTÜR" sözünün söylenmesinden kaygı duyanların istemediği BAŞKANI seçeceğiz.

Bu mihmalden bakarak kim daha fazla güven vermektedir ona karar vereceğiz.

*İSTİKBAL GÖKLERDEDİR*sözüne değer verip, İSTİKBAL LGBT'lilerin hakkını savunmaktan, ceplere bir şeyler doldurmaktan geçer anlayışında olanları seçmeyeceğiz.

*Kahraman ecdadın torunlarına LUT kavminin kimliğini layık görüp istikbali yanlışlarda arayan aday yerine, gerekirse bir tabak tatsız, tutsuz suyu çorba niyetine, bir ısırık ekmeği katık niyetiyle yiyerek bağımsızlık mücadelesi vermiş, şehadete ermiş ATAlarımızın yolundan giderek, onların ruhlarını şad eden BAŞKANı seçeceğiz*

Havada, Karada, Denizde, Uzayda, İlimde
Teknolojide her alanda DÜNYA'nın en güçlü on ekonomisinden biri olacak TAM BAĞIMSIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE olma yolundaki gidişatı sekteye uğratmayacak BAŞKAN'ı seçeceğiz.

MİLLİ iradeye sahip çıkan sessiz çoğunluğun varlığını yok sayarak aklımızı, irademizi hafife alıp bol kepçeden destursuz atanlara , maddeye esir , manaya misafir yandaşlarının seslerine kanarak , 15 Milyon emeklinin tamamına 15 bin TL için maziyi unuturacaklarını , Milli manevi değerlerini geri plana attıracaklarını sananlara,
*iştir kişinin aynası lafa bakılmaz* sözünün özü ile hatırlatacağız.

*KAOS , KARGAŞA, KAVGA* ortamını bekleyenlere, *İSTİKRARI* bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.

*Söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır diyeceğiz*

*SEÇİMİN GALİBİNİN MİLLİ İRADE* olacağını, 14 MAYIS' ta bir kez daha göstereceğiz.