aksaa25 @ hotmail.com

SİYASİ YAĞMACILAR

Yüzyılın felaketi karşısında Türkiye tüm devlet birimleriyle teyakkuza geçerken deprem bölgesine günler sonra giden muhalefet, gecesini gündüzüne katan Kabine üyelerini hedef göstermekten geri durmadı.

Afet bölgesinde poz verip, siyasi yağmacılık yaparak deprem üzerinden çeşitli manipülasyona imza atan muhalefet, depremzedelerin derdini dinlemek yerine bölgeyi fitneyle karıştırmaya çalıştılar.

Depremin yaralarını sarmak için ilk günden beri canla başla mücadele eden Bakanlar ise depremzedelerin yanından bir an olsun ayrılmayarak devletin tüm imkanlarını bölgeye seferber etmeyi sürdürüyorlar.

"Asrın felaketi" 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından Ülkemizin yaklaşık 7/1 yıkılırken Devletimiz, tüm kurumlarıyla sahada yerini aldı.

Türkiye tek yürek olurken

İçimizdeki işgal döneminden sonra kovulan gömülen atalarının geride bıraktıkları LGBT Kahpe piçlerinin yaydıkları yalan dolan fitnelikleriyle uğraşıyoruz..

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ın Paralı köpekleri istifa diye havlayınca sanki onların oylarıyla 20 yıldır ülkeyi Yöneten hükümetmiş gibi istifa diye zırlayıp dırlıyorlar. 2 Ay sonra önünüze sandık gelecek çıkan sonuca saygı göstereceksiniz ya seve seve yada göstermek zorunda kalacaksınız 20 yıldır olduğu gibi.

Deprem bölgesine gidip şov pozlarıyla reklamlarını yapıp yalan dolan yaygarasıyla Devlet yok yardım yok hiç bişey yok iftiralarınızla boğulacaksınız.

Barajlar patladı diye ortalığı karıştıran Gezizekalı yavşaklar kimin iti kimin piçi olduklarını gayet iyi biliyoruz hepsinin yeddi sülalesini tanıdığımız için bu tür zırvalara kanmıyoruz.

Enkaz Bölgesinde Allah’u Ekber seslerine zırva diyen şerefsizler siz ermeniyseniz bizde Elhamdulillah Müslümanız buna saygı göstereceksiniz.

Felaketten etkilenen yüz binlerce depremzede KYK yurtlarına, otellere, kamu misafirhanelerine, çadır ve konteynerlere yerleştirildi. Enkazdan yaralı çıkarılan depremzedeler süratle komşu ildeki hastanelere sevk edildi. Bunların hiç birini görmediler daha doğrusu hepsini herşeyi görüyorlar ama görmezden gelip görevleri olan yalan dolan iftiralarla Milletimizin aklıyla oynuyorlar.

Yardımların ulaştırılmasında büyük fedakarlık gösteren Kabine üyeleri, depremin üzerinden 21 gün geçmesine rağmen deprem bölgesinden ayrılmayarak vatandaşın yanındalar.

Yönettikleri kurumların tüm imkanlarını seferber edip,Depremde hasar gören ve yıkılan binalardaki arama-kurtarma faaliyetlerini inceleyen Bakanlar, depremzedelerin yanından bir an olsun ayrılmadılar.

Tüm bunlar yaşanırken siyasi yağmacılarda boş durmadı. Deprem bölgesine günler sonra giden Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan birlik ve beraberliğimizin olması gereken böyle acı günlerde bile siyasi propaganda yaptı.

Afet bölgesinde canla başla mücadele eden, yorgun düşen Bakanları hedef göstermekten çekinmeyen muhalefet liderleri, deprem bölgesinden poz vererek "Devlet nerede, devlet yok" yalanını söyleme arsızlığına düştüler.

Acıyı paylaşmak yerine kara propagandaya girişip fitneliğe destek oldular.

Deprem bölgesinde yalan asılsız ithamlara sarılan muhalif isimler "Enkazdan ilk AK Partililer çıkarıldı" iddiasını ortaya atacak kadar vicdansızlığa kapıldılar.

Bu organize kötülüğün arasında yer alan Meral Akşener, asrın felaketinden bile siyaset devşirmeye kalktı.

Seçim derdine düşen Akşener'i diğer muhalefet liderleri takip etti.

"CHP'li belediyelere siyasi tavır var" algısını işleyip çalışmaları sekteye uğratan açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, onbinlerce insanımızın yaşamını yitirdiği depremleri "Asrın felaketiymiş..." şeklinde alaycı bir üslupla küçümsemekten geri durmadı.

Deprem acısı üzerinden manipülasyon yapan Kılıçdaroğlu Hatay Havalimanı'nın onarılmasında bile yalana başvurdu.

Kılıçdaroğlu'nun depremin vurduğu binaların %52'sinin 2001 sonrası yapıldığı iddiası ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yapılan açıklama ile yalan olduğu ayyuka çıktı.

Vicdan muhasebesinden sınıfta kalan muhalefet, yakınlarını kaybeden depremzedeyi tekmeleyecek kadar alçaldılar.