info @ istanbulungazetesi.com

TİMSAH GÖZYAŞLARI..!

Timsahlar avlarını yedikleri sırada ağzını çok açtığı zaman gözlerinden sıvı gelir. Ancak salgılanan bu sıvının gözyaşı ile herhangi bir ilgisi yoktur. Bu durumdan başlamak suretiyle timsah gözyaşı bir şeye üzülmediği halde üzülmüş gibi görünen insanlar için değerlendirilir

İnsanım diyen insanlığını bilen herkesin yüreğini dağlayan vahşetin zirve yaptığı kabul edilmez durumun içindeyiz.

İnsanlığın vicdanını yaralayan, Yaradan'ın var etme sebebine aykırı halleri yaşatan, hayvanlık dışı hareket eden, şeklen insana benzeyen, ruhen bedenen ne oldukları belli olmayan mahlukatların zalimliklerini bazılarımız canı yanarak bazıları kendinle yüzleşmekten korkarak takip etmekte.

Bazıları ise üzerilerindeki ulusal, toplumsal ve evrensel sorumluluğun yükü altında gün bugündür diyecekleri zamanın gelmesi için çalışmalarını gece gündüz sürdürmekte.

Siyonist oldukları ifade edilen mahlukatların yaptıkları katliamlarda, yıktıkları binalarda şehadete erenler, fani dünyadan CENNETE erken gitmiş olabilirler.

Zulmün sahipleri, işbirlikçileri belki bugün değil bugünden sonra er ya da geç CEHENNEME gidecekler.

Esas olan bu ve benzeri vahşetler karşısında yaşadıklarımız hissettiklerimizdir.

Her halimiz AMEL defterimize yazılmaktadır.

Bu durum iman etmiş olanlar için çok şey ifade etmektedir.

Gün yaşadığın gündür gerisi ölümdür. "Ölüm sonrası yoktur." diyenlerin vahşete karşı durarak siyonist zalimleri protesto amaçlı yürüyüşlerde şiddetle kınamaları takdire şayandır. Duruma saygı insanlık gereğidir. Yapılan fiilin ebedi dünyadaki takdiri Alemlerin Rabbi'ne aittir.

Tükürüğümüzle boğarız dediğimiz bir avuç siyonist zalim, ellerindeki teknolojik donanımlar, arkalarındaki destekçi devletler sayesinde ırkçı VAHŞETLERİNİ devam ettirirken, dünyada barış ve huzurun tesisi için uzayda, havada, karada, denizde, enerjide, savunmada, istihbaratta, lojistikte her türlü güce sahip olma gayreti içinde olan değerlerimizi itibarsızlaştırma gayretleri kesintisiz sürmektedir.

Altı yüz milyonluk MİLLETİ aynı ülküde birleştirecek. Bir buçuk milyarlık ÜMMETİ zulme karşı ayağa kaldıracak. Dünyada huzurun ve barışın hamisi olacak GÜÇLÜ TÜRKİYE ülküsü ilelebet devam edecek, varlığını koruyacaktır.

Zalimlerle doğrudan veya dolaylı olarak işbirliği içinde olan, Gazze'deki soykırım karşısında TİMSAH GÖZYAŞI döken içimizdeki gafilleri, TAM BAĞIMSIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE gidişatını yokluk, açlık ile ajite ederek mağduriyet üzerinden sekteye uğratmaya çalışanları, samimiyetsiz olan hainleri, devletimiz güçlü yapısıyla, milletimiz MİLLİ İRADESİ ile tarihin çöplüğüne gönderecektir.