Çocuk, genç ve yaşlı ayırt etmeksizin Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin talep, şikayet ve öneriler doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda renkli kalemlerle mektup yazan minikler belediyeye taleplerini iletti.

Yazılan mektuplardan bazılarında kullandıkları park ve bahçelerde yenileme çalışması isteyen Aslan Celal, “Ben Aslan Celal. Biz bu parkın yenilenmesini istiyoruz. Hüseyin Keskin seviliyorsunuz.” ifadelerini kullanırken, Ecrin Elif Mercan ise, “Merhaba, ben Ecrin Elif Mercan. Buradan Hüseyin Keskin’e sesleniyorum. Biz arkadaşlarımızla beraber parkın yenilenmesini istiyoruz. Eğer isteğimizi gerçekleştirebilirseniz, çok mutlu oluruz. Saygılarla, iyi günler.” yazarak bire bir talepte bulunması üzerine, Başkan Keskin bu durum karşısında kayıtsız kalmadı.

Keskin’in talimatları doğrultusunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından hummalı bir çalışma başlatıldı. Ekipler belirtilen parkta eskiyen deforme olan oyun parkı ve zemin döşemeleri yenilenerek, tekrar hizmete sunuldu.