İstanbul'da çeşitli ilçelerde sahte alkol tüketmesi sonucu zehirlenerek hastaneye kaldırılan 6 kişi daha hayatını kaybetti. Dün Kartal'da avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu da yine sahte alkolden hayatını kaybetmişti. İl genelinde ölü sayısı 7'ye çıkarken, zehirlenen ve hayati tehlikesi bulunan 10 kişinin ise çeşitli hastanelerde tedavisi sürüyor.

Hayatını kaybeden 6 kişiden biri olan Sevim Ş. isimli kadının ölümüyle ilgili şüpheli isimlerden Ercan P., Salih Ö. ve İbrahim B. Bahçelievler'de yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişinin sahte alkolü dağıttıkları öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. 

AVUKATIN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN 3 GÖZALTI 

Sahte alkol kurbanlarından biri olan ve dün Kartal'da hayatını kaybeden Avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu'nun ölümüyle ilgili ise Anıl Orkun İ., Güngör G. ve Yavuz Ö. gözaltına alındı. 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. İstanbul genelinde sahte alkol ölümleriyle ilgili polis ekiplerinin başlattığı çalışmalar sürüyor.