flztkl54 @ hotmail.com

NEF STADYUMU COŞTU

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı "Birlik, İrade, Zafer" programına ev sahipliği yapan Nef Stadyumu, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu ile Vodafone Park Stadyumu'na yapısal olarak ilham kaynağı olmakla birlikte, Türkiye'deki C90 görüş açısına sahip ilk stadyumu özelliğini de taşımaktadır. Toplam 52.280 koltuk kapasitesine sahip olan stadyum, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndan sonra seyirci kapasitesi bakımından Türkiye'nin en büyük ikinci stadyumudur.

İşte bu stadyumda, her lidere nasip olmayacak coşkulu bir bekleme, kutlama ve sevgi seli vardı.
Yaşlı amcaların yaşlı gözlerle el açıp dua ederek izlemeleri, çocukların "Tayyip dede!" diyen coşkulu sesleri, anaların "Evlat buradayız!" demeleri, gençlerin "Gelecek yüzyıl Türkiye!" naraları insanın tüylerini diken diken eden görüntülerdi.

Hava soğuktu fakat insanların heyecanı ilk günkü gibi aynı aşkla sıcacıktı...

Stadyuma giderken bile yapılan hizmetleri algılamamak için ya kör, ya da nankör olmak gerekiyor.
Köprülerden, tünellere, raylı sistemlerden, otoyollara, kanallara, havaalanlarına ve hastanelere kadar hangi birini sayalım...

Cumhurbaşkanımız yorgun ve hasta olmasına rağmen her zamanki gibi yine dipdiriydi. Dava inancı, insanı diri ve heyecanlı tutan tek motivasyon ve güçtür. Ve bu motivasyon da Cumhurbaşkanımızda fazlasıyla mevcuttu.

Orada bir lidere baktık, bir millete baktık, bir de yapılan hizmetlere...
Ve "İşte Lider!" dedik.

Yaptığı hizmetleri, ülkemiz adına yaptığı dokunuşları ve duruşu, şiir okuyuşu, dua edişi, tarihi atalarına bağlılık, sadakat ve minnetti ile yoğurmuş olduğu fikirleriyle milletine hizmet eden Cumhurbaşkanımız tenkit edilmeye değil, ancak takdire layıktır.

Daha aday belirleyemeyenler, kirli siyaset yapanlar, dağ güdümüyle şehitlerin kanına ihanet edenler, ABD güdümlü politikalara beslemelik yapanlara sesleniyoruz: Sizler yeni yüzyıl Türkiye'sine asla yakışmıyorsunuz.

Tayyip Erdoğan liderliğindeki binlerce sevdalı yüreğin ve demir bileğin verdiği söz ve ettiği dua:
Tek bayrak
Tek vatan
Tek devlet
Tek millet
Barış, huzur ve yeni yüzyıl Türkiyesi için: "EVET"

Yola satılmışlar ile değil, inanmışlar ile çıkılır, vesselâm!